joi, 9 aprilie 2009

Sah la Crin Antonescu

Intresanta candidatură a actorului Radu Duda (în prezent distribuit într-un rolul secundar, si sper episodic, în Casa Regală a României) la Președinția Românie este fără îndoială un atac la Crin Antonescu. Dar din partea cui? Din partea lui Băsescu care se teme de discursul său exploziv și de lipsa petelor la dosar sau din partea găștii Tăriceanu care vrea să-l determine să își reconsidere anunțarea candidaturii ?Sau care s-ar bucura de un eșec mai mult decât de o victorie a acestuia la viitoarele alegeri?

Având în vedere că în PNL circula de ceva timp zvonul candidaturii domnului/cetățeanului (?!) Duda -oricât m-aș strădui, monarhista din mine nu poate să-i spună Principe-cred mai curând că sunt implicați adversarii interni ai lui Crin Antonescu. Poate chiar cu promisiunea de ajutor din partea filialelor nemulțumite de noua conducere.

2 comentarii:

Diana spunea...

mate, change you blog, politics suck, do some travelling and post some pictures
kudos

ecou spunea...

@diana

scumpa si inestimabila mea prietena, reteta ta de blog de succes-poze si calatorii- imi pare mai curand una facila. In plus prefer sa scriu despre ceva la care chiar ma pricep.