duminică, 15 martie 2009

voturile PRM

Aflat în plină campanie electorală, Traian Băsescu a decis să treacă peste minima diplomație și să interzică președintelui maghiar să vină cu avionul in România pentru a sărbători Ziua maghiarilor de pretutindeni. Care până la urmă tot a ajuns în România, a spus trei vorbe, a dezvelit o statuie și a plecat. Nu de alta, dar avea treburi mai importante.
Probabil că, cu mintea lui simplă, Băsescu -secondat în această mică mizerie de maidanezul Berceanu- își imagina că avionul militar cu care se deplasa urmașul lui Attila va cuceri România. Nu că ar fi imposibil să faci acest lucru cu un singur avion- in definitiv armata română nu este capabilă să gestioneze un depozit de arme- dar de ce s-o cucerești când se găsesc diverși Floricei care s-o vândă. Ieftin, din câte am auzit.
Așa că varianta interesului național cade. Rămâne, plauzibil, varianta interesului lui Băsescu. Interesul de a rămâne încă 5 ani la Cotroceni, chiar dacă pentru asta trebuie să (re)învrăjbească românii și maghiarii din Transilvania sau să strice imaginea României. Lucruri minore.
Ce contează insă pentru candidatul Băsescu? Simplu!Voturile celor ce încă mai cred că ungurii se uită hulpav la bogățiile Transilvaniei, a celor ce tremură cu gândul că urmașii lor vor vorbi ungurește dar nu remarcă faptul că româna este pentru noua generația a doua limbă după engleză și a celor ce si-au pierdut tătucul atunci când Vadim a părăsit prima scenă politică.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cu scuzele de rigoare ca te contactam asa, dar deocamdata este o modalitate buna. Speram sa nu ne arunci intr-un colt.Apelam la oameni inteligenti si cunoscuti in blogosfera. Dupa ce vei citi acest comunicat, daca ai disponibilitatea sa te inscrii ar fi ok si cred ca ti-ar placea sa fii si un promotor al blogosferei bucurestene. Poate ne contactezi pe mail ( valecano@yahoo.com )sa discutam. Poti chiar sa ai propriul eveniment despre ceva anume …depinde doar de tine. Pana acum au raspuns pozitiv Serban Huidu si Sever Voinescu...urmeaza raspunsurile de la Cabral si restul VIP-urilor din blogosfera.
Acesta este comunicatul:
"Mesaj important pentru bloggerii din Capitală!
Pe 30 mai sărbătorim Ziua Bloggerilor Bucureşteni (ZBB). Vor avea loc concerte, video-proiecţii, târguri de blogging, expoziţii, vânzări de produse ale bloggerilor, petreceri etc.
Informaţii şi înscrieri pe ZBB-2009.RO.
Trimiteti mai departe mesajul sa circule in blogosfera. Multumim"

Nu este o competitie unde premiile se dau dinainte, vor fi doar oameni destepti acolo...si reactiile pozitive deja au inceput sa apara: http://www.theflyonawall.com/2009/03/ziua-bloggerilor-bucuresteni-30-mai.html

O zi buna