duminică, 14 iunie 2009

Tării, tinichigii auto

Constient că intelectualii nu-l închit dacă nu-i trimite la Bruxelles să fie colegi cu celebrul Gigi, Basescu cerea astăzi ministrului educației să-o lase mai moale cu istoria antică si cu plictisuri de acest gen si să se apuce de produs pe bandă rulantă tinichigii auto.
Celor care doresc mai mult de la viață, o educatie solida, un job interesant si un salariu decent din care sa-si cumpere, de exemplu, o masină ( dand astfel de lucru si tinichigiului), presedinte le recomandă călduros google-ul. Sursă academică de informații probabil folosită cu succes de actualul presedinte atunci când construieste politica de stat a României.
Probabil Basescu se teme că un tineret mai educat nu ar gusta glumele sale de autobază! Sau nu ar intelege discursurile odraslei prezidentiale.

5 comentarii:

Dragos spunea...

Base s-a uitat la "American Chopper" si a vazut el acolo ca tinichigii o duc bine

ecou spunea...

@dragos

acolo. nu in Romania.

Anonim spunea...

adevarul e ca ne trebuie si tinichigii,nu avem nici macar meseriasi(lucrez in constructii)iar b.(b mic de tipar)este un mic golanas.anul acesta scapam de el,si nicoi crin nu se simte prea bine!macar,s-a insurat dar palaria este prea mare.eu o sa-l votez cum l-am votat pe iliescu contra nebunului

ecou spunea...

@anonim

de acord, ne trebuie meseriasi dar asta nu insemna ca intelectualii trebuie formati la Academia Google.
Cat despre scapatul de Basescu in acest an, Doamne ajuta! Problema e ce punem in loc, ca dupa europarlamentare, eu una am emotii...

Anonim spunea...

招財方法
四面佛
開運
快速開運
台中油漆粉刷
失眠
痔瘡
置物櫃
助聽器
安養中心
防水
台北花店
大陸新娘
大陸新娘
隔熱紙
汽車隔熱紙
大樓隔熱紙
建築隔熱紙
大樓防爆模
貴金屬回收
電子零件回收
廢五金回收
下腳料回收
塑膠回收
三久太陽能
太陽能熱水器
三久太陽能熱水器
熱泵熱水器
高雄汽車借款
高雄機車借款
高雄借錢
高雄免留車
陽極處理
電鍍
鋁表面處理
硬陽處理
發色處理
輸送機
高溫爐
工作桌
測試機台
鋁擠型機架
陶瓷
石英
桃園室內設計
馬桶不通
通馬桶
抽水肥
抽化糞池
通水管