duminică, 14 iunie 2009

Tării, tinichigii auto

Constient că intelectualii nu-l închit dacă nu-i trimite la Bruxelles să fie colegi cu celebrul Gigi, Basescu cerea astăzi ministrului educației să-o lase mai moale cu istoria antică si cu plictisuri de acest gen si să se apuce de produs pe bandă rulantă tinichigii auto.
Celor care doresc mai mult de la viață, o educatie solida, un job interesant si un salariu decent din care sa-si cumpere, de exemplu, o masină ( dand astfel de lucru si tinichigiului), presedinte le recomandă călduros google-ul. Sursă academică de informații probabil folosită cu succes de actualul presedinte atunci când construieste politica de stat a României.
Probabil Basescu se teme că un tineret mai educat nu ar gusta glumele sale de autobază! Sau nu ar intelege discursurile odraslei prezidentiale.

4 comentarii:

Dragos spunea...

Base s-a uitat la "American Chopper" si a vazut el acolo ca tinichigii o duc bine

ecou spunea...

@dragos

acolo. nu in Romania.

Anonim spunea...

adevarul e ca ne trebuie si tinichigii,nu avem nici macar meseriasi(lucrez in constructii)iar b.(b mic de tipar)este un mic golanas.anul acesta scapam de el,si nicoi crin nu se simte prea bine!macar,s-a insurat dar palaria este prea mare.eu o sa-l votez cum l-am votat pe iliescu contra nebunului

ecou spunea...

@anonim

de acord, ne trebuie meseriasi dar asta nu insemna ca intelectualii trebuie formati la Academia Google.
Cat despre scapatul de Basescu in acest an, Doamne ajuta! Problema e ce punem in loc, ca dupa europarlamentare, eu una am emotii...