luni, 13 iulie 2009

RE: concurs de criză

Stimată doamnă Vass,

Am aflat cu plăcere de concursul pe care-l organizati si tin să vă mulțumesc că, din grijă pentru acest popor sunteti dispusă să vă sacrificați timpul liber, ramânând peste program la serviciu. Sa indrăznesc însă să vă spun că ați putea totusi munci in timpul programul facând inutil concursul acesta? Dar să nu divagăm.

Vă trimit pe acestă cale proiectul meu sintetizat în două cuvinte: DEMISIA GUVERNULUI.

Acesta este cred singura măsură care poate scoate țara din criză.

Cu respect,
o contribuabilă

PS: având în vedere că jocurile erotico-politice prin Palatul Victoria nu ma pasionează, cedez cina pe care o voi câstiga domnului Boc. Sper să fie pentru el ultima cină plătită din bani publici.

16 comentarii:

Aya spunea...

PARLAMENTUL NU POATE FI DIZOLVAT ACUM SAU ULTERIOR, CA EFECT A CEEA CE SE/S-AR PETRECE ACUM
(precizari constitutionale)

Conform art.89 (3) din Constitutia Romaniei PARLAMENTUL NU POATE FI DIZOLVAT IN ULTIMELE 6 LUNI DE MANDAT ALE PRESEDINTELUI ROMANIEI.

Dispozitia este IMPERATIVA!
Pe cale de consecinta, NU SE APLICA (in ultimele sase luni de mandat prezidential- perioada in care ne aflam) DISPOZITIILE VALABILE IN ALTE SITUATII.

PARLAMENTUL NU POATE FI DIZOLVAT NICI DUPA ALEGERI in conditiile in care, in ultimele sase luni de mandat prezidential ar cadea la vot, succesiv mai mult de doua Cabinete (sau, mai exact, NU AR PUTEA FI DIZOLVAT din acest motiv).

MOTIVATIA ESTE ELEMENTARA :dispozitiile legate de dizolvarea Parlamentului SUNT IMPERATIVE, FORMULATE SEPARAT, DIFERENTIAT (si se aplica separat si diferentiat) PENTRU PERIOADE DEFINITE DISTINCT.
Ambele tipuri de dispozitii sunt IMPERATIVE.
Asta insemna ca este se aplica IMPERATIV (deci, nicidecum altfel si nicidecum cu “interpretari”) STRICT IN PERIOADELE SI SITUATIILE MENTIONATE CLAR IN CONSTITUTIE.

Altfel spus:
1. Pentru TOATE perioadele anterioare ultimelor sase luni ale unui mandat prezidential, Parlamentul POATE FI dizolvat daca IN ACELE PERIOADE (anterioare ultimelor sase luni de mandat prezidential) cad la vot, succesiv, doua propuneri de Cabinet;
2. In ultimele sase luni de mandat ale prezedintelui (oricarui presedinte!) al Romaniei, Parlamentul NU poate fi dozolvat (indiferent de situatie).

Ca atare, daca acum (in ultimele sase luni de mandat prezidential) cad la vot “n” propuneri de Cabinet, Parlamentul NU poate fi dizolvat.

Parlamentul NU se poate fi dizolvat DUPA alegerile prezidentiale CA EFECT AL CADERII LA VOT A MAI MULT DE 2 CABINETE, IN PERIOADA ULTIMNELOR SASE LUNI DE MANDAT PREZIDENTIAL.

Parlamentul POATE FI DIZOLVAT DACA, DUPA ALEGERILE PREZIDENTIALE, CAD LA VOT, SUCCESIV, DOUA PROPUNERI DE CABINET (deci, propuneri care ar aparea si s-ar supune la vot DUPA alegerile prezidentiale).

Aya spunea...

UN SEMNAL FOARTE INGRIJORATOR:
“AXA” CURTEA CONSTITUTIONALA- BASESCU?

IATA CE SCRIE PRESA ca a declarat BASESCU despre Ioan Vida si despre Curtea Constitutionala, referitor la o lege legat de care a fost sesizata Curtea:

“Mai mult, aseară, (14 octombrie 2009; n.A.) în cursul declaraţiilor publice făcute de Traian Băsescu acesta a afirmat că “mulţumeşte Curţii Constituţionale” pentru decizia de a amâna judecarea constituţionalităţii legii reorganizării unor autorităţi şi instituţii publice, care conţine inclusiv prevederea celor “10 zile de concediu fără plată al bugetarilor”.
(…)
“Decizia de amânare a judecării legii “10 zile fără plată” a fost considerată ca fiind o măsură binevenită, în condiţiile în care decizia Curţii este, pe de o parte, obligatorie pentru acordul cu FMI, iar pe de alta, absenţa unui Guvern în exerciţiu face imposibile eventuale modificări. Curtea a amânat judecarea întregului pachet al legilor asumate de Emil Boc, ceea ce va face ca decizia finală să fie una unitară.”

Citatele sunt extrase din articolul cu titlul: “Curtea Constitutionala in gratiile presedintelui” semnat de Silvana Patrascanu
(Evenimentul zilei- 15 octombrie 2009).

IMIXTIUNEA LUI BASESCU IN DECIZIILE CURTII CONSTITIONALE- FIE SI PRINTR-UN COMENTARIU (se stie foarte bine cat de influente pot fi “simplele” comentarii ale sefului statului asupra unei instante!) LEGATE DE AMANAREA LUARII IN DISCUTIE A UNOR LEGI IMI PARE CEL MAI GRAV SIMPTOM DE PANA ACUM.

Mare atentie la simptom!!!!!!!

Anonim spunea...

Vrem Respect ! Manifest pentru România, pentru viitorul nostru şi-al copiilor noştri… :
http://sfinx777.wordpress.com/2009/10/18/manifest-pentru-romania-pentru-viitorul-nostru-si-al-copiilor-nostri-jos-basescu-jos-mafia-portocalie-nu-vrem-dictatura/

Dacă, ei, Băsescu şi pedelacheii sunt uniţi… UNIŢI PRIN TICĂLOŞII, să NE TREZIM, să ne implicăm, SĂ CEREM ŞI SĂ NE IMPUNEM PAŞNIC RESPECTUL, pentru că, NE-AM SĂTURAT !
TREBUIE SĂ RENUNŢĂM LA… RENUNŢARE ! TREBUIE ! E TIMPUL !!!
Sibilla

ELMMAR spunea...

De la sursa, despre Nutzy din Pleshcoi

Am aflat direct de la sursa ca acuzatziile privind cheltuielile frauduloase (80.000.000 euro) la Ministerul Turismului, nu sunt adevarate.
Legat de ministerul lu’ Nutzy nu trebuie sa avem nici o suspiciune.
Totzi banii au fost judicios investitzi.
Astfel, au fost achizitzionate lucruri esentziale pentru turism:

1 Tampoane cu swarovsky nu numa’ cu aripioare (pana si masura XXL si in varianta de 5 litri);
2 Chilotzi de dama cu atza in fatza;
3 Izmene gonflabile cu ventilator la spate;
4 Chilotzi barbatesti cu slitzul in spate;
5 Prezervative cu aroma de carnatzi de Pleshcoi (pardon, testicul);
6 Pilule contraceptive pentru sex oral;
7 Gama completa de parfumuri “Băse de lux” (pentru pachetele turistice clasa I) si gama de parfumuri “Băse de fâSS” (pentru pachete turistice cu pretz redus, destinate pensionarilor);
8 Sapun “Sulfina” (chiar mai prost ca “Cheia”);
9 Tzashpe tone praf de outze pentru maioneza “Alma”;
10 Bautura alcoolica fermentata “Zeama de bok cu spume” – rezerva speciala pentru pedelisti.

Sa nu spuna nimeni ca dupa asemenea achizitzii nu justifica Nutzy tot bugetul ministerului pe 10 ani!

Aya spunea...

@

TOATA LUMEA

VA ROG PE TOTI: SA INCERCAM SA AJUTAM!

Am primit pe mail un mesaj de la cineva din Radio. La randul sau, a primit mesajul si a verificat- este real.
Putem sa ii ajutam pe cei peste 200 de copilasi, ingrijiti si crescuti cu drag de un preot, la Valea Plopului, macar transmitand acest mesaj mai departe.

Acei copilasi nu mai au ce manca.
NU SE CER BANI- doar alimente neperisabile (in rest, au din propria ograda, veti vedea in mesaj).

Va rog, sa incercam sa ii ajutam!
Daca nu altfel, macar transmitand mesajul, din om in om.
Eu cred ca, intelegatori si cu iubire, vom reusi.

Iata mesajul primit pe mail, datele situatiei si datele de contact.
Va multumesc tuturor.
Aya

Am primit mesajul de mai jos, care nu m-a putut lasa indiferenta.

Am auzit mai de mult de Valea Plopului, am ascultat cateva conferinte ale parintelui Nicolae Tanase si stiu ce a realizat acolo si, mai ales, cum. Intr-adevar, sunt acolo copii orfani pe care parintele i-a primit, i-a hranit si i-a invatat.

Luiza Sterian

CRISBI PROMOTIONAL SERVICES
Tel. 327 67 80; Tel./ Fax: 327 18 93
Mobile : 0722 49 88 75
0745 04 94 70
http://www.crisbi.ro
http://www.crisbi.ro/

Noi (un grup de colegi de la Radio) mergem la Valea Plopului o data la 2 luni,nici nu stiam ca situatia este (sau poate deveni) atat de grava….

Cred ca ar trebui sa ne mobilizam altfel de data aceasta – sa apelam la cunostinte (care poate au cunostinte…. la restaurante sau super-marketuri, firme), aceste lanturi alimentare de multe ori ofera sponsorizari, si cei de la V Plopului fiind o fundatie pot semna de primire si cu stampila ca sponsorizarea sa fie OK pt ambele parti.
Contact: http://www.valeaplopului.com/Contact.php

Am intrebat ultima data la Valea Plopului ce lucruri le folosesc cel mai mult si au spus ca, gatind la comun, le trebuie cartofi, morcovi, ceapa, pasta de tomate (bulion), margarina, totul in cantitati mari. Si mezeluri sau gustari similare pentru micul dejun…. (Carne, oua, lapte au din productia proprie). In general, orice alimente neperisabile le sunt de folos.
.
Va rog nu atat sa contribuiti, cat mai ales, daca puteti, sa transmiteti mai departe solicitarea. Poate multi dintre prietenii nostri pot si vor sa ajute… Datele de contact de acolo sunt:
http://www.valeaplopului.com/Contact.php

Multumesc.
R.L.

DE RETINUT:
La Valea Plopului sunt 230 de copii pastoriti de catre parintele Nicolae
Tanase, care nu mai au ce manca. Va dati seama ce durere trebuie sa
existe acolo, sa vezi ca dupa atatia ani in care parintele s-a zbatut sa le
ofere un camin celor care aveau atata nevoie, se vede acum in sitiuatia in care
nu mai are ce sa le ofere ca hrana micutilor!

Poate unii dintre noi avem copii si stim ca mai presus de noi ca adulti intotdeauna vor fi ei, cei mici.

Poate unii inca nu avem copii, dar este lesne de imaginat ce inseamna sa ai in fata ta un copil care iti spune ca ii este foame.

Va rugam, ajutati daca puteti!

Informatii si contact: http://www.valeaplopului.com/enContact.php

MULTUMIM MULT, orice ajutor este bine-venit!

Fie ca Domnul sa va rasplateasca efortul !

marul spunea...

sweeet :)))

Anonim spunea...

Sărbători binecuvântate !
http://sfinxredivivus.wordpress.com/2009/12/23/primiti-colinda/

Bibliotecaru spunea...

Şi de atunci nimic?

vyctor spunea...

Galatiul si alte localitati din acest judet dar si din Braila risca sa fie inundat si mai tare pentru ca sunt mai importante culturile din Insula Mare a Brailei decat vietile oamenilor. E ca si cum la o chiuveta debitul de la robinet e mai mare decat absorbtia de la gura de scurgere. Daca mai apare o gura de scurgere, apa din chiuveta nu mai da pe afara…
Asa e si cu deversarile care puteau fi facute in IMB. Insa duminica a dat sute de telefoane deputatul Culita Tarata (in Insula are culture firma TCE 3 Brazi a deputatului), inclusive la vreo 3 ministri, ca deversarile cerute de specialisti sa nu se faca, deputatul amenintand ca nu mai sprijina guvernul. Pana la urma, culturile modificate genetic de la firma lui Tarata s-au dovedit mai importante decat vietile si casele romanilor.

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

Radu spunea...

Buna ziua,

As fi interesat de un link-exchange intre motruinfo.ro si blogul dvs. Daca sunteti interesat astept un email pe admin@motruinfo.ro

Cu respect,
Ursu Radu

(Dupa vizualizare as avea rugamintea ca acest comentariu sa fie sters)
PS: Va rog includeti link-ul si titlul dorit pentru a va adauga.

Bibliotecaru spunea...

De ce aţi renunţat să mai postaţi?

Unknown spunea...

you are invited to follow my blog

masaj erotic spunea...

Felicitari in primul rand pentru blog,este o munca depusa eficient,in al doilea rand pentru minunatele postari...mi se pare foarte interesant. succes si sa munciti cu cel putin acelasi simt de raspundere pe viitor

Service Laptop spunea...

Asa este ,pai din cauza guvernului suntem noi in criza.

tratamente anticelulitice spunea...

Pana la urma a fost ultima cina platita din bani publici.