joi, 4 septembrie 2008

Breaking news pentru naivi

CSM a respins candidatura doamnei Serbanescu la conducerea DNA. Se indoia cineva ca avizul va fi negativ? Sau se indoieste cineva ca pe baza acestui aviz negativ, sa nu uitam consultativ, Basescu va respinge acesta nominalizare?

Nu stiu mare lucru despre Monica Serbanescu. Doar ce am citit in presa si ce am vazut astazi printre franturi la TV. Ori in presa nu se spune nimic de un om condamnat nevinovat, ceea ce din start o plaseaza din start deasupra lui Morar într-un catalog al competentei. Iar prestanta ei de astazi a fost ireprosabila. Cel putin pentru un profan intr-ale dreptului ca mine. Ceea ce o descalifica iremediabil pe aceasta doamna, singurul neajuns pe care presa il imputa și la care politicienii fac apel atunci cand o evalueaza, este faptul ca este sustinuta de ministrul Predoiu. Sau ca nu este sustinuta de Basescu. Atat. Suficient.

La asta se reduce totul. Cine controleaza oarba Justitie in acest an important și cine ii selecteaza cazurile ce trebuie puse in balanta. Doar un naiv poate crede ca Basescu va lasa aceasta arma de temut din mana. Si doar un naiv poate crede ca decizia de astazi nu a fost regizata sau ca doamna in cauza chiar a avut o sansa de a-i convinge pe membrii CSM ca este potrivita pentru acest post.

Ori, daca toata lumea astepta aceasta decizie, unde e noutatea?

3 comentarii:

Anonim spunea...

intrebarea este alta. De ce s-au obosit sa o propuna pe mimoza?

Anonim spunea...

nu!!! intrebarea este de ce s-au obosit????????

Anonim spunea...

@anonim 1 si 2

probabil pentru a testa "piata", ca sa nu se intample ca in cazul Nicolai