marți, 14 octombrie 2008

daca doriti sa revedeti...

imaginile care anul trecut pe vreme asta zguduiau guvernul liberal si prevedeau prabusirea lui iminentă (care, ca atatea prabusiri iminente nu au avut loc), priviti filmuletul de mai jos:



După ce Remeș a demisionat acest caz, ca atatea altele, a fost dat uitări. Nu mai spune nimic despre el, nici Traian Băsescu care și-a văzut atins scopul de a elimina un ministru liberal din schemă, nici DNA-ul care promitea că-l va trimite în justiție foarte curand și care nu avea dubii la vremea respectivă decât in privința sumei din plic.
Nimeni nu mai spune nimic despre acest subiect, pentru că nu mai e interesant, pentru că deficitul de imagine s-a produs și a atins exact pe cei vizati de Președinte. Si nu în ultimul rând pentru că probele în acest caz se reduceau la supozitii. Plauzibile dar simple supozitii.

PS: Acum un an trei alti ministri erau pe lista neagra a presei (via Cotroceni). Ultimul dintre ei a fost demis de curand. E si asta o coincidenta interesanta. Sau nu?






6 comentarii:

Anonim spunea...

Partidul liberal nu este o victima.Doar ca Base este mai puternic acum.Partidul liberal,care este in prezent,va muri ca si pntcd ,ucis din interior.Oare,doamne,cine si cum va conduce acest popor?!

Anonim spunea...

Decizia vă aparţine :
http://sfinx667.wordpress.com/2008/11/24/decizia-va-apartine/

Anonim spunea...

Sărbători Fericite cu bucurii şi împliniri de suflet !
http://www.youtube.com/watch?v=H7Gg1MmuWK4&feature=related
respecte,
Sibilla

Diana spunea...

Ce faceti, tovarashea, shomati? Eu doresc ca sa va revad pe dumneavoastra care esteti, nu pe ilustrii nostri edili...

Anonim spunea...

La Mulţi Ani !!!
http://soko-banja.org/cpg/albums/userpics/10062/SrecnaNovaGodina~0.jpg

Anonim spunea...

cine este diana cea smekera