duminică, 24 februarie 2008

Tineretul, viitorul glorios al tarii!

Sau poate nu! Spectacolul grotesc dat de tinerii democrati-liberali ma face sa ma indoiesc de capacitatea acestei generatii de a schimba societatea si modul de a face politica.

Ce spune despre viitori lideri ai acestei tari modul in care au taxat dreptul la libera exprimare a opiniei scotand simbolic din teren pe cel ce a indraznit sa se abata de la linia partidului si bucuria conformista cu care au acceptat ca o persoana care nu are nimic in comun cu politica decat numele de familie sa fie liderul lor? Nimic de bine, din pacate.

Si pentru ca viitorul sa fie mai sumbru, iata planurile de viitor ale noului secretar general al OTPDL. Stie cineva adresa Ambasadei Republicii Congo?


6 comentarii:

Anonim spunea...

D-le sau d-na sau d-ra ,tineretul unei tari este glorios,in general,chiar daca are unul sau mai multe perioade dificile,ca tineretul nostru de acum despre care cred ca vorbesti,corect , de altfel. Tineretul nostru este acum sub basesti,udre,vacaroi etc. dar va scapa,in timp.Ei mor sau se duc dracului,iar tineretul ramine.Eu sint sigura ca va invinge.

Anonim spunea...

din pacate mi-e greu sa cred asta. Tinerii din PLD aveau o sansa sa se revolte. Sa arate seniorilor din partid ca sunt mai mult decat o masa de manevra. In definitiv votul a fost secret. Doar 6 persoane au avut acest curaj. Foarte putini.Mult prea putini.
Subliniez: nu vorbesc despre tineri in general. Vorbesc despre OTPLD. Doar ca ei sunt viitoarea clasa politica de maine. si asteptam de la ei mai mult!
Este greu sa asteptam pana se "duc dracului" vechile generatii. Si mi-e teama ca pana atunci, tinerii politicieni le vor deprinde obiceiurile proaste si se vor transforma la randul lor in persoane carora le dorim sa se duca in acelasi loc...

PS: domnisoara

Anonim spunea...

Problema grava este de fapt alta. Tot tineretul din organizatiile partidiste este cam de aceiasi factura...oportunism si nimic mai mult.

1=

ecou spunea...

din pacate cred ca ai dreptate. De asta nu cred in schimbarea de generatii in politica romaneasca. Pentru ca noua generatie tocmai ne-a aratat de ce e capabila.

Diana spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=VbDlR7l0kzg&

Eterna si fascinanta domnisoara Elena Basescu. Probabil ai vazut deja filmuletul. Feel free to mock it. :)

Anonim spunea...

Mda, e adorabila! Si am impresia ca ne astepta multe alte asemnea momente.Cel putin cat timp "tati" va fi persoana importanta!